Random Runner Deluxe

Speel nu gratis de Random Runner gokkast bij het beste casino van Belgie. De Random Runner is een bijzondere multiplayer die alle plezier van het klassieke fruitmachinespel Random Runner combineert met een dubbele set rollen.

Klik op de SPIN of AUTO PLAY KNOPPEN om te beginnen met spelen. Klik op MAX. INZET om te spelen met de maximaal toegestane TOTAAL INZET instellingen. Gebruik de – en + KNOPPEN om je inzetinstellingen aan te passen. Je kunt ook de pijlen gebruiken om GAME 1, GAME 2 of GAME 1 + 2 te spelen.

Het theoretische minimale terugbetalingspercentage voor deze game is 95,49%.
STER SYMBOOL
De rollen hebben speciale dubbele symbolen die zowel een fruitsymbool als een ster op hetzelfde symbool weergeven. Een combinatie van elk 3 FRUIT / STAR-symbolen op een winlijn kent een speciale STAR-prijs toe. Deze speciale FRUIT / STAR-symbolen kunnen ook een winnende combinatie met normale FRUIT-symbolen voltooien wanneer de vruchten overeenkomen. Gemengde STAR- en FRUIT-combinaties kennen de waarde toe van 3 FRUIT-symbolen. Bijvoorbeeld: ORANGE-STAR / ORANJE / ORANJE maakt een winnende combinatie die dezelfde waarde toekent als een ORANJE / ORANJE / ORANJE winnende combinatie.