Dice of Mystery

De Dice of Mystery is een nieuwe game van Gaming1 met Progressive Jackpot. Speel de Dice of Mystery gratis online of met geld in het casino. Dit is een 4-raster dobbelspel met een WILD-bonusfunctie, een cashback-functie en een bonuswiel. Verder kun je tot 30 Mystery-spellen winnen en een bonusspelfunctie voor accepteren/weigeren. Dompel jezelf onder in de mysterieuze Egyptische setting van dit dobbelspel.

Onthul de vele geheimen, te beginnen met de WILD-dobbelstenen die alle dobbelstenen vervangen, inclusief bonusdobbelstenen! Laat de wonderen je door de spellen leiden terwijl je op magische wijze een kolom van 3 WILDE dobbelstenen landt die je kunt plaatsen waar je maar wilt!

Maar wacht, er is meer! De Treasure Wheel Bonus zal je veel beloningen opleveren:
– Win punten of credits
– Onthul de geheimen van het Book of Mystery en win 1 tot 5 Mystery-spellen, of vind de heilige pagina’s met 10 of 30 Mystery-spellen!
– Win de progressieve jackpot!
Bovendien vervangt een nieuw “Book of Mystery”-segment elk segment dat niet op het stuur werd geaccepteerd! Dus waarom zou je het niet proberen?

Geniet nog langer van het spel met het Cashback Boek. Het kan worden geactiveerd tijdens het verliezen van games en je een paar Mystery-games geven.

Van één ding kun je zeker zijn: het spel Dice of Mystery zal je verrassen!

Categorie: Dice Games, Jackpot